Liga hiszpańska. Real bliżej Superpucharu po zwycięstwie na Camp Nou. Sędzia się nie popisał

red
Przed rewanżowym meczem o Superpuchar FC Barcelona jest w bardzo trudnej sytuacji
Przed rewanżowym meczem o Superpuchar FC Barcelona jest w bardzo trudnej sytuacji East News
Udostępnij:
Real Madryt może już niemal czuć się zwycięzcą dwumeczu o Superpuchar Hiszpanii. W pierwszym meczu, rozegranym na Camp Nou, "Królewscy" ograli FC Barcelonę 3:1, mimo dwóch wyraźnych błędów na korzyść Blaugrany. Sędzia podyktował mocno kontrowersyjny rzut karny dla "Dumy Katalonii", a później wyrzucił z boiska Cristiano Ronaldo, za rzekome symulowanie faulu, ale nawet grając w "10" Real zdołał strzelić gola na 3:1, podsumowując swoją dominację w spotkaniu.

LIGA HISZPAŃSKA w GOL24

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na Twitterze!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na Twiterze!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Więcej informacji na stronie głównej Gol 24
Dodaj ogłoszenie