'Jagiellończycy gotują': spaghetti carbonara Ugo Ukaha (WIDEO)

Jakub Seweryn
ukah
ukah screen Youtube
Ugo Ukah jest piątym zawodnikiem Jagiellonii, który wziął udział w przygotowywanej przez klubową telewizję JagaTV serii pt. 'Jagiellończycy gotują'. Nigeryjski stoper żółto-czerwonych przyrządził włoskie spaghetti carbonara.

'Jagiellończycy gotują' jest serią współtworzoną przez klubową telewizję Jaga TV, Gospodę Podlaską oraz Pizzerią Savona. Po dwóch żółto-czerwonych Baranach - Krzysztofie i Martinie, którzy przygotowywali kolejno naleśniki oraz maczanki, a także dwóch Gruzinach, Nice Dzalamidze (pizza) i George'u Popchadze (chickenburger), przyszedł czas na Ugo Ukaha. Nigeryjczyk z włoskim paszportem urodzony w Parmie przygotował przed kamerami typowo włoskie danie, jakim jest spaghetti carbonara.

Danie obrońcy Jagiellonii będzie można skosztować w sieci Savona za jedyne 10 złotych. Oto, jak w roli kucharza radził sobie Ukah:

Jagiellonia Białystok

JAGIELLONIA - serwis specjalny Ekstraklasa.net

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie