'Jagiellończycy gotują' jest serią współtworzoną przez klubową telewizję Jaga TV, Gospodę Podlaską oraz Pizzerią Savona. Po dwóch żółto-czerwonych Baranach - Krzysztofie i Martinie, którzy przygotowywali kolejno naleśniki oraz maczanki, a także dwóch Gruzinach, Nice Dzalamidze (pizza) i George'u Popchadze (chickenburger), przyszedł czas na Ugo Ukaha. Nigeryjczyk z włoskim paszportem urodzony w Parmie przygotował przed kamerami typowo włoskie danie, jakim jest spaghetti carbonara.
Danie obrońcy Jagiellonii będzie można skosztować w sieci Savona za jedyne 10 złotych. Oto, jak w roli kucharza radził sobie Ukah:
JAGIELLONIA - serwis specjalny Ekstraklasa.net
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?