"Jagiellończycy gotują", to cykl przygotowywany przez klubową telewizję Jaga TV we współpracy z Gospodą Podlaską oraz Pizzerią Savona. Na pierwszy ogień swoje kucharskie zdolności zaprezentował bramkarz Jagi, Krzysztof Baran, a teraz niejako przyszedł czas na drugiego z Baranów, Martina, który w obecności kamer pokazał, jak się przygotowuje tradycyjne słowackie marczanki. Dania tego przez najbliższy tydzień będzie można skosztować w Gospodzie Podlaskiej w promocyjnej cenie 9,90zł.
Oto, jak sobie radził piłkarz Jagiellonii w kuchennym fartuchu:
JAGIELLONIA - serwis specjalny Ekstraklasa.net
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?