"Jagiellończycy gotują" jest serią współtworzoną przez klubową telewizję Jaga TV, Gospodę Podlaską oraz Pizzerię Savona. Przed Robertsem Savalnieksem swoimi umiejętnościami popisywali się przed kamerami Krzysztof Baran, Martin Baran, Nika Dzalamidze, George Popchadze oraz Ugo Ukah. Łotyszowi przypadło przygotowanie sałatki z łososiem.
Danie skrzydłowego Jagiellonii będzie można skosztować w sieci Savona za jedyne 10 złotych. Oto, jak w roli kucharza radził sobie Savalnieks:
JAGIELLONIA - serwis specjalny Ekstraklasa.net
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?