"Jagiellończycy gotują" jest serią współtworzoną przez klubową telewizję Jaga TV, Gospodę Podlaską oraz Pizzerię Savona. Przed Adamem Dźwigałą swoimi umiejętnościami popisywali się przed kamerami Krzysztof Baran, Martin Baran, Nika Dzalamidze, George Popchadze, Ugo Ukah, Roberts Savalnieks oraz Dani Quintana. 18-letniemu zawodnikowi przypadło zrobienie specjału kuchni rosyjskiej oraz ukraińskiej – solanki.
Danie pomocnika Jagiellonii będzie można skosztować w Gospodzie Podlaskiej za 6,90 zł. Oto, jak radził sobie w kuchni jeden z najbardziej utalentowanych podopiecznych Michała Probierza
JAGIELLONIA - serwis specjalny Ekstraklasa.net
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?