Lech Poznań został skrzywdzony? Dani Ramirez pyta o kartkę dla Krzysztofa Mączyńskiego. Pomocnik Śląska Wrocław odpowiada

DD

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Lech Poznań może sobie pluć w brodę, bo z Wrocławia do stolicy Wielkopolski przywiózł tylko punkt. Spotkanie mimo trudnych warunków atmosferycznych stało na całkiem niezłym poziomie, ale po meczu najwięcej kontrowersji wzbudziła sytuacja z Krzysztofem Mączyńskim, który zanotował dwie asysty w niedzielnym meczu, a według wielu kibiców i ekspertów powinien opuścić boisko jeszcze przed końcowym gwizdkiem. Pytanie o jedną z sytuacji w kierunku kapitana Śląska Wrocław zaadresował za pośrednictwem Twittera pomocnik Kolejorza Dani Ramirez.

Dla Krzysztofa Mączyńskiego mecz Śląsk - Lech ostatecznie należał do udanych. Jednak naszym zdaniem arbiter popełnił błąd i popularny "Mąka" nie powinien dokończyć spotkania we Wrocławiu. Podobnego zdania jest Dani Ramirez, który brutalny wślizg byłego reprezentanta Polski wrzucił na Twittera i okrasił komentarzem "Just yellow card?", czyli "tylko żółta".

Krzysztof Mączyński odpowiedział na "zaczepkę" Hiszpana następującym komentarzem.

Jak wy oceniacie tę sytuację? Czy waszym zdaniem sędziujący sobotnie spotkanie Tomasz Kwiatkowski z Warszawy powinien wyrzucić z boiska Krzysztofa Mączyńskiego od razu za faul na Danim Ramirezie, czy wystarczyła "tylko żółta"?

Czytaj też: Wodna bitwa bez zwycięzcy

Zobacz też:

Sportowa elita w Wielkopolsce. Od Lecha Poznań do Medyka Kon...

Lech Poznań: Oceniamy piłkarzy Kolejorza w meczu ze Śląskiem

Sprawdź też:

Materiał oryginalny: Lech Poznań został skrzywdzony? Dani Ramirez pyta o kartkę dla Krzysztofa Mączyńskiego. Pomocnik Śląska Wrocław odpowiada - Głos Wielkopolski

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość

Nie popłaczcie się tam w tym Poznaniu. O faulu Puchacza z końcówki meczu nikt nie mówi, a kasował zawodnika wychodzącego na dobrą pozycję, nogą na wysokości bioder. Sędzia podjął dobrą decyzję. Wziął pod uwagę, że mecz był twardy i z prawdziwą walką o wicemistrza. Widocznie Śląskowi zależy bardziej, a pyrki niech liczą na kolejne bramki z przypadku i karne z D ;)

Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3